Over Harlem Jive

Harlem Jive is een a capella vocal group onder leiding van Nienke Burgmeijer. Sinds 2014 brengen we een gevarieerd repertoire met swingende en jazzy nummers, uit de jaren 40 tot nu. Met een enthousiaste en ervaren groep zangers en zangeressen  gaan we graag aan de slag met uitdagende arrangementen.

De samenwerking en de afspraken over de uitvoering van de nummers is gebaseerd op de deskundigheid en interesses van de individuele koorleden. Harlem Jive treedt regelmatig op en verzorgt dinervoorstellingen en complete avondjes uit met een muzikale omlijsting.

 

Volg ons op Facebook en Instagram voor actuele informatie en impressies: @HarlemJive

 

Harlem Jive heeft een nieuwe dirigent

Harlem Jive heeft een nieuwe dirigent! Nienke Burgmeijer is dirigent, zangeres, zangdocent en muziekdocent op het Ichthus Lyceum in Driehuis. Al van jongs af aan is zingen haar grootste passie geweest en heeft Nienke veel in musicals gespeeld en lesgegeven. Met nu een conservatorium diploma op zak en al heel wat ervaring rijker als zangdocent, kan Nienke nu eindelijk laten zien wat zij kan als dirigent van een vocal group. Gevoel en klank samen brengen, levert de allermooiste momenten op. Bij Nienke staat ontwikkeling en plezier in het zingen voorop en samen met Harlem Jive hoopt zij nog veel te kunnen groeIen.

Zangers en zangeressen gezocht!

Ben je een ervaren en ambitieuze zanger of zangeres? Spreken onze stijl en repertoire je aan? En wil je graag een goede performance neerzetten?
Neem dan eens contact met ons op via info@harlemjive.nl. Onze repetities zijn op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Seinwezen in Haarlem. Na afloop drinken we gezellig een drankje!
Kijk ook op FB en Instagram @harlemjive