Over Harlem Jive

De close harmony groep ‘Harlem Jive’, een vocal group met ervaren zangers en zangeressen, is opgericht medio 2014. Wij hebben ontzettend veel plezier in het zingen van heel swingend en jazzy repertoire met uitdagende arrangementen. Er wordt veel a capella gezongen. Harlem Jive is een bijzondere vocal group; de samenwerking en de afspraken over de uitvoering van de nummers is gebaseerd op de deskundigheid en interesses van de individuele koorleden. Harlem Jive treedt regelmatig op en verzorgt dinervoorstellingen en complete avondjes uit met een muzikale omlijsting.

Harlem Jive heeft een nieuwe dirigent

Harlem Jive heeft een nieuwe dirigent! Nienke Burgmeijer is dirigent, zangeres, zangdocent en muziekdocent op het Ichthus Lyceum in Driehuis. Al van jongs af aan is zingen haar grootste passie geweest en heeft Nienke veel in musicals gespeeld en lesgegeven. Met nu een conservatorium diploma op zak en al heel wat ervaring rijker als zangdocent, kan Nienke nu eindelijk laten zien wat zij kan als dirigent van een vocal group. Gevoel en klank samen brengen, levert de allermooiste momenten op. Bij Nienke staat ontwikkeling en plezier in het zingen voorop en samen met Harlem Jive hoopt zij nog veel te kunnen groeIen.

Zangers en zangeressen gezocht!

Harlem Jive is een vocal group met ervaren zangers en zangeressen.
Wij hebben ontzettend veel plezier in het zingen van heel swingend en jazzy repertoire met uitdagende arrangementen. Er wordt veel a capella gezongen. Repetities zijn op maandag van 20-22 uur. Gezelligheid is ook een belangrijke factor in de groep. Vaak blijven we na 22.00u nog even om samen wat te drinken en bij te praten. 
Vind jij het leuk om te zingen en heb je ambities om iets goeds te willen neerzetten met een groep, mail ons dan en kom langs om een repetitie mee te maken. Wij repeteren in het Seinwezen in Haarlem, vlakbij het station). info@harlemjive.nl en kijk op www.harlemjive.nl / FB harlemjive