Een impressie van onze optredens:

Optreden in Groenmarktkerk in Haarlem  (11 september 2021)

Na een lange periode van improviseren konden we eindelijk weer optreden! Tijdens de open monumentendagen hebben we een mix van bestaand en nieuw repertoire laten horen, waaronder “Wade in the water” van Eva Cassidy. De akoustiek was fantastisch, we hebben erg zelf ook erg van genoten!

Ook nieuw in ons repertoire: “In my life” van The Beatles

En natuurlijk mocht “Royals” niet ontbreken!

Misschien wel de meest bijzondere plek waar we opgetreden hebben: Garage De Rek tijdens het Zuidwestival! (7 maart 2020)

Heerlijk nummer om te zingen: “The shaky flat blues” van The pointer sisters

In 2019 gaven we twee uitverkochte kerstconcerten! 

“Gluren bij de Buren” zondag 10 februari 2019

Wat een gastvrij welkom voor Harlem Jive in de Wouwermanstraat. Mila en Maarten, de bewoners van dit gezellige huis, hadden hun woonkamer omgetoverd tot een waar theater. Rond twaalf uur zat de kamer vol met publiek en konden wij beginnen aan ons eerste optreden. Verrassend was de goede akoestiek van dit huis.

Ook onze nieuwe nummers In the Mood van Glenn Miller en Summertime van Gershwin, klonken prachtig. Al was het niet groot, er was zelfs ruimte om onze ingestudeerde choreografie uit te voeren. Ook tijdens de tweede sessie was er veel publiek, zelfs van onze vaste fans en waarschijnlijk een aantal leuke buren; dat kan bijna niet anders in de Wouwermanstraat!

Een impressie van onze optredens: